Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sc El Carbon 007 Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Dispozitiv organic bioenergetic pentru locuinta
50 $
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Dispozitiv Organic pt Locuinta
Acesta este placut vederii.

Consolidarea mai profundă in meditaţie. Durata de vindecare este mai rapida. Durere de suprafata. Scade oboseala  şi creste energia. Creşte  claritatea mentala / concentrare. Somn mai linistit, vise mai vii. Mediul de lucru si vita mai armonios.
Combate  frecvenţe dăunătoare, inclusiv de CEM, ELF, Gwen şi HARP. Vă protejeaza de emisiile CEM la calculatoare, televizoare, telefoane mobile, cuptoarele cu microunde şi toate echipamentele electronice. Reduce efectele dăunătoare organismului de la aparatele electrice.

Creşterea abilităţi psihice şi o creştere mai rapidă. Înflorirea si cresterea plantelor. Utilizate de agricultori pentru cresterea animalelor plantelor.
Creaza  un câmp de protecţie împotriva stresului geopathic.
Curăţa campul energetic (aura). Creşte rata de curatare  a oricăror cristale plasate lângă ea.
Vindeca la un nivel de cauzalitate. Vindeca oameni, locuri si planeta.

Promovarea paşnică in somn. Ajuta  la vindecarea viciilor. Ajuta la depăşirea depresiilor. Ajutor pentru a depăşi durerea şi pierderea.
Vă protejeaza de la formele gând negative sau entităţi. Energizeaza alimentele şi apa. Trezire-spirtuala functie gradului de conştientizare.
Curata energia negative a pamintului orgonul negativ il transforma in pozitiv.

Conţine 5 cristale clare, hematit, pirita, ametist, citrin, magnet neodim aurit, bobina Lohan.
Optional se pot adauga si alte pietre la cerea clientului dar pretul se va modifica. Câmpul, a ajuns la 15 de metri deasupra solului, şi 6 metri sub pământ. Diametru mediu este de de 40 de metri.

Descarca informatii suplimentare
Din Gura in Gura